• Zeleninková párty

          • Po rozlúčke s materskou školou sa predškoláci rozlúčili aj s celoročným preventívnym programom „Zeleninkové šialenstvo“. Pre všetky deti pripravili ovocno-zeleninovú hostinu. Stali sa z nich „Zeleninkový kráľ“ a „Zeleninková kráľovná“. Ako darček si domov odniesli certifikát, zeleninkovú zásteru a mrkvičkovú medailu.

            Tak nech vám to všetkým ďalej zeleninkuje.

          • Rozlúčka s predškolákmi

          • Zo škôlkarov sa vraj stanú o chvíľočku žiaci, rozlúčiť sa preto patrí, milí predškoláci ...

            Aj tento rok sme sa rozlúčili s predškolákmi z tried Zajkovia a Sovičky. Prežili sme krásne popoludnie s pani učiteľkami a rodičmi, deti si pripravili bohatý program plný piesní, básni a tancov, zložili sľub predškolákov a prevzali si na pamiatku darčeky.

            Prajeme deťom, aby sa im v škole darilo, poslúchali ich písmenka a číslice a tešíme sa, keď nás prídu navštíviť a pochváliť sa svojimi úspechmi.

            Tak dovidenia milá škôlka, my už nie sme malí, preč sú chvíle keď sme všetci po obede spali. Nesmiete sa na nás hnevať, nás už čaká veľká škola, utekajme už nás leto volá :) 

          • Ocenenie učiteľov

          •  

             

            Aj tento rok MČ Petržalka zorganizovala slávnostné podujatie, na ktorom ocenila učiteľov materských a základných škôl. Medzi ocenenými boli aj pani učiteľky z našej materskej školy, ktoré získali plaketu Jána Amosa Komenského.

             

            Kristína Balagová- za mimoriadne tvorivý prístup pri uplatňovaní inovačných metód vo výchove a vzdelávaní detí predškolského veku.

            Andrea Mošaťová- za dlhoročnú pedagogickú prácu a mimoriadne výsledky vo výchove a vzdelávaní a osobný prínos pre rozvoj materskej školy.

             

            OBOM SRDEČNE BLAHOŽELÁME!

          • Dobrovoľnícka brigáda

          • Naše mesto – Ďakujeme, že máte srdce na správnom mieste.

            Ďakujeme dobrovoľníkom zo spoločnosti Philip Morris Slovakia a všetkým zamestnancom materskej školy za zapojenie sa do projektu Nadácie Pontis. Myšlienka dobrovoľníctva je tu už veľa rokov, preto sa veľmi tešíme, že sme sa mohli opäť zapojiť. Teší nás, že záujem firiem a ich zamestnancov neutícha a sú ochotní prísť bezodplatne pomôcť. Vďaka dobrovoľníkom sme olejovým náterom obnovili povrch drevených herných prvkov, obnovili a vytvorili hlavolamy, preskakovačky a cestičky na chodníky a na starej budove vytvorili LES.

            Radosť v očiach detí bola neopísateľná.

            ĎAKUJEME :)